Zoeken naar investeren betekenis

investeren betekenis
Investeren 19 definities Encyclo.
Woordenboek, spelling van 1861 Investeren' Eene vesting berennen of insluiten. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/land016mili01_01/land016mili01_01_0010.htm.: investeren werkw.Uitspraak: nvstern Verbuigingen: investeerde verl.tijd enkelv. Verbuigingen: heeft geïnvesteerd volt.deelw. Toon alle vervoegingen 1 geld uitgeven voor iets met een doel op de langere termijn commercie Voorb.
adwords betekenis
Diepte-investering Definitie, Betekenis en Uitleg.
Er zijn in totaal dus vier mensen op de werkvloer. Er is sprake van een diepte-investering als de baas besluit om alle twee de koekjesmachines weg te doen en een nieuwe verbeterde koekjesmachine te kopen waar nog maar één persoon achter hoeft te staan.
SEO
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: investeren. invest e ren investeerde, heeft geïnvesteerd 1 van gelden beleggen in een onderneming 2 besteden aan: tijd in iem. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
https://goosevpn.com/nl
Investering 14 definities Encyclo.
Een investering is een opoffering in tijd, geld hierbij spreek men vaak van een kapitaalsinjectie of mankracht personeel ten behoeve van een doel dat pas op lange termijn wordt behaald. Investeren wordt in het dagelijks spraakgebruik vaak in een ruimere betekenis gebruikt, waarbij de nadruk wordt gelegd op een uitgave nu, die opbrengsten in de.
Investering Wikipedia.
Een investering is een opoffering in geld, tijd of mankracht personeel ten behoeve van een doel dat pas op lange termijn wordt behaald. Investeren wordt in het dagelijks spraakgebruik vaak in een ruimere betekenis gebruikt, waarbij de nadruk wordt gelegd op een uitgave nu, die opbrengsten in de toekomst genereert investeren in jezelf en de toekomst.
Investeringen Betekenis en Uitleg.
Investeren is het kopen van kapitaalgoederen. Scholto Bos 2016-10-17T0105320000: Categorie: Ondernemen Financiën Tags: Bedrijfseconomie, I. Finler vindt dat financiën eerlijk en begrijpelijk moet zijn. Facebook Twitter Linkedin Google Pinterest Email. Over de auteur: Scholto Bos. Scholto was docent economie en MO op een middelbare school en werkte daarna als consultant bij onderzoeks en adviesbureau Zenc nu PBLQ.
Investeren Economielokaal.
In het dagelijks taalgebruik wordt het begrip investeren ook vaak gebruik voor gewone burgers consumenten. Als bijvoorbeeld een nieuw huis wordt gekocht wordt gesproken over een goede investering. Bij het vak economie kunnen echter alleen bedrijven of de overheid investeren.
Betekenis-definitie investeren: Het doen van een investering: het door een onderneming uitgeven DFB De Financiële Begrippenlijst.
Het doen van een investering: het door een onderneming uitgeven van geld voor de aanschaf van kapitaalgoederen met het doel in de toekomst een hogere winst te behalen. Met andere woorden, bij een investering worden bedrijfsmiddelen aangeschaft, goederen die gedurende een langere periode gebruikt worden voor de onderneming.
Betekenis investeren.
Bij het doen van uitgaven voor vaste kapitaalgoederen valt te denken aan fabrieken, kantoren en machines, het aanleggen van spoorwegen en luchthavens, dijken enzovoort. Het vlottend kapitaal omvat grondstoffen, onderhanden werk en n Bron: ondernemersunited.nl. Betekenis van investeren toevoegen. NSFW / 18.

Contacteer ons