Zoeken naar investeerders gezocht

investeerders gezocht
Sympathieke investeerders gezocht. Linssen Boating Holidays.
Sympathieke investeerders gezocht. Sympathieke investeerders gezocht. De verhuurders die bij het Linssen Boating Holidays-netwerk zijn aangesloten, vormen samen Europas grootste aanbieder van eersteklas motorjachten in dit segment. Zodoende kunnen onze gasten in de mooiste watersportregios beschikken over en grote selectie stalen motorjachten van het topmerk Linssen.
seo
Gezocht: een geschikte investeerder Ikgastarten.
Gezocht: een geschikte investeerder. Voor één van mijn eerste vergelijkingssites had ik een aardig bedrag nodig om de site te kunnen lanceren. Uiteindelijk bleek nog een oudere site te bestaan die net genoeg opleverde om zelf in het nieuwe project te kunnen investeren, maar ik heb serieus overwogen om investeerders te zoeken.
auto verzekeren
MIND HUNTER Corporate Finance Capital Search Investeerders gezocht? Het grootste en snelst groeiende netwerk.
Onze netwerken bestaan uit informal investors en business angels; management-buy-in MBI kandidaten; investment clubs en netwerken; family offices; venture capital ondernemingen; participatie maatschappijen; fondsen; ontwikkelingsmaatschappijen; private equity ondernemingen; internationale subsidieverstrekkers; bancaire instellingen, verzekeringsinstellingen en pensioenfondsen; grote ondernemingen met een eigen investeringstak of fonds. De netwerken vormen een supercrowd van investeerders die elk in staat zijn om minimaal 100.000 euro of beduidend meer te investeren of te financieren.
seo google
Investeerders gezocht. Asset 1. times. partnerlogo.
Niet alleen de ondernemers, ook de investeerders blijven komen bij Lacor. Er zijn nieuwe investeerders die juist nu zin hebben in een ruige investering. Dat zijn vaak snelle en realistische geesten, mensen die hun eigen kapitaal hebben vergaard, veel hebben meegemaakt en weten hoe het is om met niets te moeten beginnen.
vochtbestrijding muren
Gezocht: investeerders voor huurwoningen.
Gezocht: investeerders voor huurwoningen. Investeren in huurwoningen wordt dé nieuwe opportuniteit voor investeerders. Uit de resultaten van het Groot Woononderzoek 2013 blijkt immers dat er een grote nood is aan kwalitatieve huurwoningen. Aangezien de overheden zelf niet de budgettaire ruimte hebben om een eigen huurbeleid te voeren, liggen hier kansen voor de private markt.
toerisme antwerpen
Onze investeerders e-capital.
Ze weten hoe een onderneming zich kan ontwikkelen en begrijpen heel goed wat het besturen van een KMO inhoudt. Hiernaast investeren ook een paar gerenommeerde institutionele investeerders uit België, Zwitserland, Luxemburg en Duitsland in de fondsen van E-CAPITAL. Sommigen stellen hierbij ook hun internationale ervaring ter beschikking.
coloma mechelen
Investeerders gezocht voor uw bedrijf? Wansink Partner advies.
En hoe komt u met hen in contact? Wij kijken binnen ons netwerk welke investeerders voor u interessant kunnen zijn. Wilt u meer weten over investeerders voor het starten van uw bedrijf? En wilt u graag hulp bij het vinden en overtuigen van investeerders?
incassobureau limburg
Investeerder gezocht voor vastgoedproject, kopen, verkopen, Bouw, Aannemingsbedrijven, Oost-Vlaanderen.
Voor het financieren van een vastgoedproject bestaande uit 9 ruime loften, wordt één of meerdere investeerders gezocht. Het project bestaat uit het omvormen van een bestaand fabrieksgebouw tot 9 loften 9 bovengrondse parkeerplaatsen. De loften zullen ruimte hebben voor 1, 2 of 3 slaapkamers en/of andere polyvalente ruimten.
site de relacionamento
Investeerder vastgoed Demefco Projectontwikkeling.
Wij helpen u graag verder en lichten graag onze werkwijze toe of geven u een inkijk in één van onze huidige projecten. Wij informeren u met plezier over veilig investeren in vastgoed. Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder?
nieuw op netflix
Investeerders gezocht Christenen voor Israël.
Nieuws Investeerders gezocht. 24 juni 2016 Nieuwe huisvesting Israëlcentrum. In september 2017 loopt het huurcontract af van het Israëlcentrum in Nijkerk. We zijn hier dan 25 jaar met dankbaarheid gehuisvest geweest. Een aantal jaren lopen we echter tegen de maximumcapaciteit van het pand en parkeerterrein aan.
intratuin worteldoek
Investeerders gezocht voor de aankoop van vastgoed, voor of na oplevering als Turnkey woongoed Berghuis Development.
Investeerders gezocht voor de aankoop van vastgoed, voor of na oplevering als Turnkey woongoed. Investeerders gezocht voor de aankoop van vastgoed, voor of na oplevering als Turnkey woongoed. NOTK financieringsbehoefte, gefaseerd. Turn-Key realisatie van sociale huurwoningen op plaatsen waar de vraag groot is.
vouwfiets
Investeerders gezocht.
Rijnmond Participaties beschikt over een eigen uitgebreid netwerk aan investeerders. Naast de contacten met diverse investeerders, wordt tevens de mogelijkheid tot crowdfunding aangeboden. Investeringsmogelijkheid gevraagd 50-75k in logistiek/productiebedrijf. Kapitaal direct inbrengbaar. Startkapitaal gevraagd voor innovatief start-up inzake DNA/Bio-analyse. Werk en groeikapitaal voor uniek, digitaal platform NL. Investeerder gezocht voor onroerend goed locatie inzake automotive ZWN.

Contacteer ons