Resultaten voor investeerders gezocht

investeerders gezocht
Rik Michel matcht ondernemers en business angels Made in Kempen.
Meestal zijn onze investeerders ondernemers die hun zaak verkocht hebben, topmanagers uit grote bedrijven of family offices die de middelen van vermogende families beheren. Zij zoeken een project om risicokapitaal in te investeren of een project om hun ondernemersgeest aan te scherpen.
backlinking
Investeerders gezocht. Asset 1. times. partnerlogo.
Niet alleen de ondernemers, ook de investeerders blijven komen bij Lacor. Er zijn nieuwe investeerders die juist nu zin hebben in een ruige investering. Dat zijn vaak snelle en realistische geesten, mensen die hun eigen kapitaal hebben vergaard, veel hebben meegemaakt en weten hoe het is om met niets te moeten beginnen.
zandstralen
Private investeerders Financiering van ondernemingen.
Tegenover de kapitaalinbreng van de durfkapitalist staan meestal een aandelenparticipatie in de onderneming, een vertegenwoordiging in de de Raad van Bestuur en/of het Directiecomité van de onderneming, vereisten op het gebied van corporate governance, informatieverstrekking, rendement, enz. Durfkapitaal in België.
lening
Op zoek naar kapitaal of investeerders voor uw bedrijf? FINACTOR helpt u!
Private-equity fondsen halen hun geld meestal op bij private investeerders. Dit geld wordt in een fonds samengebracht en gebruikt ter financiering van de opstart en/of groeifase van een bedrijf, of bij reorganisaties, fusies of overnames. Het is dus risicodragend kapitaal maar potentieel ook met zeer hoge rendementen.
Gezocht: investeerders voor huurwoningen.
Gezocht: investeerders voor huurwoningen. Gezocht: investeerders voor huurwoningen. Investeren in huurwoningen wordt dé nieuwe opportuniteit voor investeerders. Uit de resultaten van het Groot Woononderzoek 2013 blijkt immers dat er een grote nood is aan kwalitatieve huurwoningen. Aangezien de overheden zelf niet de budgettaire ruimte hebben om een eigen huurbeleid te voeren, liggen hier kansen voor de private markt.
Investeerders gezocht voor jouw onderneming? Suikeroom Durfkapitaal.
Eén van de investeerders wordt ook jouw persoonlijke mentor. Zijn/haar ervaring, kennis en netwerk staan altijd tot je beschikking. De investeerders die de participatiefondsen vormen zijn allemaal geslaagde ondernemers. Ze hebben bedrijven in bijvoorbeeld ict, communicatie, retail, export en technische dienstverlening.
Kapitaal krachtige investeerders gezocht op Goedideezoektgeld.nl.
Ik ben een investeerder en niet op zoek naar geld! Investeerders zijn een steeds belangrijkere bron van kapitaal voor starters of met mensen met een goed idee. Omdat financiering door de bank voor starters en groeiende bedrijven vandaag de dag lastig is, wordt er steeds vaker gezocht naar investeerders die in deze kapitaalvraag kunnen voorzien.
Participaties Zakelijke transacties 2dehands.be.
investeerder gezocht in de auto sector. beste investeerder, bedankt om de tijd te nemen om dit zoekertje te bekijken, wij zijn op zoek naar een investering om onze stock te vergroten. 5 april 2018 1816: Roeselare. Voor zakenpartners/investeerders/stille vennoten vastgoedp.

Contacteer ons