Op zoek naar investeerders gezocht?

investeerders gezocht
Gezocht: investeerders voor huurwoningen.
Gezocht: investeerders voor huurwoningen. Investeren in huurwoningen wordt dé nieuwe opportuniteit voor investeerders. Uit de resultaten van het Groot Woononderzoek 2013 blijkt immers dat er een grote nood is aan kwalitatieve huurwoningen. Aangezien de overheden zelf niet de budgettaire ruimte hebben om een eigen huurbeleid te voeren, liggen hier kansen voor de private markt.
Privé geld lenen
Onze investeerders e-capital.
Ze weten hoe een onderneming zich kan ontwikkelen en begrijpen heel goed wat het besturen van een KMO inhoudt. Hiernaast investeren ook een paar gerenommeerde institutionele investeerders uit België, Zwitserland, Luxemburg en Duitsland in de fondsen van E-CAPITAL. Sommigen stellen hierbij ook hun internationale ervaring ter beschikking.
Privé geld lenen
Lening gezocht crowdfunding startups investeerders gezocht onroerend goed.
Ja, houd mij op de hoogte! investeerders zoeken, private investeerders, durfkapitaal gezocht, crowdfunding, crowdfinancing, investeringsfonds, participatiemaatschappijen. Gezocht: investeerders voor succesvolle horeca en detailhandelsonderneming in Helmond Actueel 2017 Credion realiseert bedrijfsfinancieringen. Hoe het werkt. Gezocht: investeerders voor succesvolle horeca en detailhandelsonderneming in Helmond.
website test
Investeerder vastgoed Demefco Projectontwikkeling.
Wij helpen u graag verder en lichten graag onze werkwijze toe of geven u een inkijk in één van onze huidige projecten. Wij informeren u met plezier over veilig investeren in vastgoed. Wenst u een projectgrond te verkopen of zoekt u een investeerder?
hifi versterker hdmi
Investeerders gezocht voor nieuwe Mechelse stadswijk Made in Mechelen.
Investeerders gezocht voor nieuwe Mechelse stadswijk. Leen De Moor 27 maart 2017. Vlnr Jean Pierre Hollevoet Eandis, Paul Gistelinck warmte@vlaanderen, schepen Greet Geypen en schepen Chris Backx. Vanaf eind 2018 wordt in Mechelen het gebied rond het Keerdok en de Eandissite, tussen de Dijle, Guido Gezellelaan en N16, ontwikkeld tot.
kleerkast ikea
Investeerders gezocht voor de aankoop van vastgoed, voor of na oplevering als Turnkey woongoed Berghuis Development.
Investeerders gezocht voor de aankoop van vastgoed, voor of na oplevering als Turnkey woongoed. Investeerders gezocht voor de aankoop van vastgoed, voor of na oplevering als Turnkey woongoed. NOTK financieringsbehoefte, gefaseerd. Turn-Key realisatie van sociale huurwoningen op plaatsen waar de vraag groot is.
nordvpn p2p
Investeren Landbouwgrond Te KoopLandbouwgrond Te Koop.
Bovendien zijn landbouwgronden meestal verpacht. Dat betekent dat je ze zelf niet hoeft te onderhouden en er pachtgeld voor krijgt. Sommige potentiële investeerders schrikken daarvoor terug omdat ze niet weten hoe zon pachtregeling in elkaar zit. Dat is niet nodig.
zonnepaneel
Vind investeerder gezocht op Marktplaats.nl.
Daartoe zoek ik investeerders die bereid zijn maandelijks opzegbare pakketten te financieren vanaf 10.000, Met een verwaarloosbaar risico. Rente: 1% per maand, 12% per jaar. Gezochtinvesteerder voor extra autovoorraad 80% dekking. Rendement 11% rente of eventueel aandelen. Gezocht investeerder voor de aanschaf van een auto om een taxi bedrijf op te starten met diverse vaste contracten.benodigde kapitaal 30.000 Euro met een rendement van 8% in 3 jaar af te lossen. Serieuze investeerder gezocht.
auto-verkoop
Investeerders gezocht Investments@Work.
Deelname in de groei van een geheel nieuw Private Equity Concept volledig gericht op directe deelnames door Investeerders met participaties vanaf 500k euro. Deelname in een snelgroeiende onderscheidende food retail keten in Polen. Contact Michael Pullens mp@investmentsatwork.eu bij interesse en/of vragen.
Professioneel Vastgoed Investeringen Verkoop Cushman Wakefield.
Internationale investeerders spelen een steeds belangrijker rol op de markt en daarom hebben we een gespecialiseerd internationaal team dat ervoor zorgt dat we altijd op de hoogte zijn van nationale en internationale kansen. Ons ervaren team van vastgoeddeskundigen is altijd bereid om lateraal te denken.
Investeerder gezocht? Geef uw bedrijf nu een boost.
Een goed voorbeeld hiervan is het programma van BBC: dragons den waarbij mensen een bedrijf of idee pitchen aan vier potentiële investeerders. Dit is precies wat wij hier doen, wij brengen de juiste bedrijven en investeerders bij elkaar waardoor beginnende bedrijven kunnen uitgroeien tot multinationals.
Investeerders gezochtLingedael.
Documentatie over investeerders en private equity. Bekijk onze Tips voor het zoeken en onderhandelen met investeerders. Zie Onze transacties voor een selectie van transacties met investeerders. Graag maken wij vrijblijvend kennis om te kijken of wij de juiste adviseur zijn voor u.

Contacteer ons