Meer resultaten voor hippe restaurants gent

hippe restaurants gent
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Accu is een aparte ruimte die je kan huren voor bijvoorbeeld een lunchmeeting. Wij voorzien beamer met scherm, flipchart, geluidsinstallatie en uiteraard een verfijnde maaltijd. Een groter event? Je kan ook het volledige restaurant afhuren. Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent 09 324 05 00 info@voltagent.be.
coaching gent
Oak Gent.
dakwerken wommelgem
Naturell Gent all senses cuisine.
Een nieuwe belevenis. In het centrum van Gent. door Lieven Lootens. Volg ons op facebook. Jan Breydelstraat 10, 9000 Gent 09 279 07 08 Reserveer nu online. Ontdek ook ons moederhuis Reeds 24 jaar culinair genieten in landelijke sfeer restaurant privefeesten tuinen.
lening
Janines: the new foodie place in the heart of Ghent.
Bij Janines vindt u lekker eten, een leuke vibe, een tof interieur en betaalbare maaltijden. Allemaal in centrum Gent! Met een passioneel en professioneel team serveren we jullie onze talenten doorheen de dag! Wij voorzien jullie in alles wat we kunnen bieden.
Home A Food Affair Eastern Inspired Restaurant.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Gent nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
10 Robin De Raedt. Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Gent. DM City gaat op zoek naar de Gouden Vork. 06-11-14, 06.00u Woord: Yves Desmet Beeld: Johan Martens. Het was weer een spannende strijd, deze vijfde editie van de Gouden Vork.
Gaston, rooftopbar en restaurant met zicht op Gent.
De lekkerste adresjes van Gent Nieuws HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Een knap historisch stadsgedeelte én heel wat jonge, hippe buurten. Gent is een stad waar ieder zijn gading vindt. Ook als het over heerlijke eetadresjes gaat. Gaat je voorkeur naar vernieuwend, verrassend en trendy? Of hou je het liever op klassieke ribbetjes mét reputatie?
De 10 beste restaurants in Gent TripAdvisor.
Kindvriendelijke restaurants in Gent. Koffie en thee in Gent. Nagerechten in Gent. Restaurants met zitplaatsen buiten in Gent. Restaurants voor diners met groepen in Gent. Restaurants voor late trek in Gent. Restaurants voor speciale gelegenheden in Gent. Romantische restaurants in Gent.
Lepelblad Restaurant.
Heilige-Geeststraat, Gent, België. Onderbergen, Gent, België. Vishandel de vis. Voldersstraat, Gent, België. Gelieve voor een reservering vanaf 6 personen telefonisch contact te nemen op het nummer 09 324 02 44. Voor annulaties of reservaties op de dag zelf, gelieve ook telefonisch contact te nemen.
Restaurant LOF Trendy restaurant in Gent. Restaurant Lof.
Indien u bij Restaurant Lof komt lunchen, kunt u gratis gebruik maken van onze parkeergarage als er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De verkeersregels in Gent zijn sterk veranderd. Het centrum is verdeeld in zes sectoren en een centraal gebied met beperkt verkeer.
De 10 beste restaurants in de buurt van Shopping Gent Zuid.
Restaurants in de buurt van Eden Hotel. Restaurants in de buurt van Logidenri. Restaurants in de buurt van Backstay Hostel Gent. Restaurants in de buurt van KaBa Hostel. Restaurants in de buurt van Charme Hotel Hancelot. Restaurants in de buurt van La Ducale.

Contacteer ons