Zoeken naar hippe restaurants gent

hippe restaurants gent
Korenlei TweeKorenlei Twee /Restaurant Graslei Gent.
Dit historisch huis 18de eeuw en haar onvergelijkbare ligging is uniek in Gent, dit alles in het hartje van de Kuip van Gent, bij de oude haven. In deze authentieke omgeving kan u in ons restaurant genieten van een sfeervol etentje of gezellig relaxen in ons lounge kaffee.
www.omteklussen.nl
Restaurant LOF Trendy restaurant in Gent. Restaurant Lof.
Indien u bij Restaurant Lof komt lunchen, kunt u gratis gebruik maken van onze parkeergarage als er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De verkeersregels in Gent zijn sterk veranderd. Het centrum is verdeeld in zes sectoren en een centraal gebied met beperkt verkeer.
zandstralen
Du Progres Een must voor wie het centrum van Gent bezoekt.
Openingsuren: 11u30 tot 22u Gesloten op zondag en maandag. het restaurant zal gesloten zijn vanaf zondag 15 januari tot en met donderdag 15 februari en dit wegens totale verbouwing van de keuken. honden zijn niet toegelaten in het restaurant. Du Progres, Alle rechten voorbehouden.
goedkoopste lening
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
Wil je up to date blijven over de nieuwste hotspots? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief! Schrijf je in! We geven uw gegevens niet prijs aan derden. Je kan je ten alle tijden uitschrijven via de uitschrijflink in onze nieuwsbrieven.
De Hipste adresjes van Gent Over Gent en zijn hotspots.
Over Gent en zijn hotspots. Geopend sinds mid oktober 2017 in de Sint-Jacobsnieuwstraat 106 waar je vroeger Ypsilon vond. Na Guará is het project van Bert Jonckeere en de Venezolaanse Maria Fernanda Quintero. Ze brengen je zelfgemaakte artisanale gerechten uit Latijns-Amerika! Starten deden ze eerst met een foodtruck en nu zijn ze klaar voor hun eigen restaurant.
Lunch of diner? Vleesrestaurant Gillis Gerijpt vlees Dry aged meat.
Restaurant Gillis is the place-to-be in Gent voor de échte vleesliefhebber. Chef Omer serveert enkel het beste gerijpt vlees uit België, Frankrijk, Spanje, Italië, Puur vlees. Het Gillis team verwelkomt u graag in de Hoogstraat 23 te Gent. Regelmatig organiseren wij ook Gillis Winemakers diners.
Volta. Restaurant Gent Vonken op je bord.
Accu is een aparte ruimte die je kan huren voor bijvoorbeeld een lunchmeeting. Wij voorzien beamer met scherm, flipchart, geluidsinstallatie en uiteraard een verfijnde maaltijd. Een groter event? Je kan ook het volledige restaurant afhuren. Nieuwewandeling 2b, 9000 Gent 09 324 05 00 info@voltagent.be.
Home Brasserie Bridge Gent Restaurant op het Sint-Baafsplein.
De chefs van Brasserie Bridge kennen hun klassiekers. Natuurlijk staan de Gentse waterzooi en stoverij op het menu, maar ook steak tartaar, vol-au-vent en tomaat garnaal. Ze zijn er weer vanaf eind maart, de asperges. Wij serveren het witte goud.
Alberte.
Uw restaurant in het hart van Gent.
Aroma is gelegen in de Donkersteeg te Gent op een boogscheut van het stadhuis, de stadshal en het Belfort. Midden in het historische centrum verbindt dit bruisend pittoreske straatje, met zijn hippe winkeltjes en sfeervolle eethuisjes, de Korenmarkt met het Emiel Braunplein.
Café De Walrus Gent Lunch Brunch Diner Vegetarische dagschotel.
IT'S' BEEN IN THE PAPERS., Stand-upcomedian Steven Mahieu neemt ons mee naar een bijzonder café langs de Coupure in Gent. Hij komt er graag omdat het eten er heerlijk is en omdat het sympathieke mensen zijn. En op een onverwacht moment doet Steven er ook wel eens ideetjes op voor zn shows. Een echte place to be, een plaats om thuis te komen. Een verademing in het horeca landschap van de koele, hippe plaatsen.
BODO RESTO, Gent.
Vandaag lijkt het tij te keren naar meer eenvoud. Dat heeft het nieuwe Bodo in Gent goed begrepen. Bruno Van Spauwen, De Standaard. Bij het buitenwandelen klinkt het in koor: Hier komen we terug! Wat een prijs-kwaliteitverhouding! Wat een leuke sfeer! ELISE DESCAMPS, GOESTING MAGAZINE. Gentse waterzooi was originally made with fish but its now more typically found made with chicken.

Contacteer ons