Zoeken naar hippe restaurants gent

hippe restaurants gent
restaurants
Naturell.
ramen en deuren gent
Tapasbar La Malcontenta.
Huisbereide tapas op een gezellige locatie in het Patershol, het hart van Gent. Een eerlijke keuken met als basis de smaken van La Palma, aangevuld met originele en verfrissende gerechten. Het Patershol is het culinaire hart van Gent, gelegen in het historische centrum van de stad.
huis te koop in gent
De 10 hipste food adresjes voor een kotstudent in Gent Meubis.
Ben jij een kotstudent in Gent en ben je op zoek naar leuke, hippe restaurantjes die jij nog niet kende of die je nog eens zou moeten bezoeken? Wij hebben voor jou, of voor die foodie in jouw vriendenkring, een lijstje gemaakt met alle top adresjes in de Gentse binnenstad.
gent gent
NewPlacesToBe independent hotspot guide.
Wie zoet is, krijgt lekkers: onze 7 favoriete sweet places to be. Wie zoet is, krijgt lekkers: onze 7 favoriete sweet places to be. Sterrenchef Roger van Damme neemt iconische Désiré de Lille over. Sterrenchef Roger van Damme neemt iconische Désiré de Lille over.
huis kopen gent
Michelin Restaurants Gent: Gids van de beste restaurants van Gent.
Restaurants Michelin Gent. Alle Michelin restaurants in Gent: sterrenrestaurants in Gent en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Gent. Alles van ViaMichelin: Gent.
coach gent
Home Brasserie Bridge Gent Restaurant op het Sint-Baafsplein.
Natuurlijk staan de Gentse waterzooi en stoverij op het menu, maar ook steak tartaar, vol-au-vent en tomaat garnaal. De beste mosselen van Gent. De mosselboer komt elke dag op bezoek. Bij ons kan je aan tafel schuiven voor een dampende pot Zeeuws goud.
ugent
VOS Gent Restaurant Coffee bar.
zat: 0930: 1800.: Gesloten tijdens de wintermaanden, we zien je graag terug in de lente! 24 25 december 18. 30 december 18. tot en met. 6 januari 19. Blijf op de hoogte. Zwijnaardsesteenweg 6 9000 Gent welkom@vos.gent. 32 9 398 81 09.
trappen Gent
Gent Coach voor coaching in Gent Vind-een-Coach.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van coaches. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. Vind-een-Coach.be 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
ramen en deuren gent
Italiaans restaurant in Gent Osteria Delicati.
Het wijst op een plaats waar men kan genieten van een lekker glaasje wijn, maar ook een lekker hapje kan eten: eenvoudige, maar authentieke Italiaanse gerechten. Dit is dan ook de missie van Osteria Delicati: de échte, traditionele, Italiaanse keuken op de kaart zetten in Gent.
architect gent
Café Parti Home.
Voorgerecht en hoofdgerecht 19.5/Hoofdgerecht en dessert 19.50/ Voor en hoofdgerecht en dessert 24.50. Consulteer het suggestiebord. LIKE ONZE FACEBOOKPAGINA EN BLIJF OP DE HOOGTE. Koningin Maria Hendrikaplein 65A Gent 09 242 32 91 resto@cafeparti.be. Dinsdag zaterdag: 11u30 15u00 18u00 23u00.
gulhan pizza gent
De Hipste adresjes van Gent Over Gent en zijn hotspots.
Je kan er op verschillende momenten van de dag terecht: voor een lunch, een copieuze kop koffie in de namiddag, een aperitief in de vooravond of een ontspannend diner s avonds. Op Avontuur in Gent met de Kinderen. Kinderen zijn altijd op ontdekkingstocht en kijken met een nieuwsgierige blik naar de wereld, en dus ook naar Gent.
Pensioensparen
De favoriete vegetarische restaurants van De Standaard De Standaard.
Een begrip in Gent, zo liet een van onze redacteurs zich uit over De Warempel, al jaren een van Gents bekendste vegetarische restaurants, al staat hier ook vis op het menu. Dit kleine restaurantje vergeet dus niet te reserveren serveert elke werkdag een andere originele dagschotel.

Contacteer ons