Resultaten voor financiering gezocht

financiering gezocht
Crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl: Dé grootste crowdfund website Geldvoorelkaar.nl.
Via Geldvoorelkaar.nl ondersteunen investeerders en geldleners elkaar bij het waarmaken van hun ambities. Heeft u financiering nodig voor de opstart of uitbreiding van uw onderneming? Via Geldvoorelkaar.nl bepaalt u zelf de hoogte van het geldbedrag, de looptijd en de rente.
sea marketing
Hoe kom ik aan financiering zonder tussenkomst van de bank? Financiering verkrijgen via investeerders MKB Servicedesk.
Financiering verkrijgen via investeerders. Banken zijn verreweg de grootste kredietverstrekkers, maar er zijn meer instellingen waar je terecht kunt. Afhankelijk van de kapitaalbehoefte en de reden dat je geld nodig hebt, loont het om andere opties te onderzoeken. Ga gestapeld financieren.
private
Kapitaal gevraagd, investering, financiering, groeikapitaal, kapitaalbehoefte.
Je bent al bij de bank geweest voor financiering maar zij gaven je geen bevredigend antwoord? Op Bedrijventekoop.nl kan je een profiel plaatsen waarin je aangeeft op zoek te zijn naar kapitaal. Naast volledige bedrijfsovername richten wij ons ook op kapitaal.
ing simulatie hypothecaire lening
Financiering gezocht! 1 Erfgoedhelden.
Dit is een samenwerkingsverband dat door de provincie of op initiatief van minimaal drie gemeenten wordt gestart en via het Natuurdecreet van de Vlaamse Overheid wordt erkend. Naast subsidiekanalen van de overheid is het belangrijk om op andere manieren financiering te zoeken.
CRM
Kapitaal krachtige investeerders gezocht op Goedideezoektgeld.nl.
Ik ben een investeerder en niet op zoek naar geld! Investeerders zijn een steeds belangrijkere bron van kapitaal voor starters of met mensen met een goed idee. Omdat financiering door de bank voor starters en groeiende bedrijven vandaag de dag lastig is, wordt er steeds vaker gezocht naar investeerders die in deze kapitaalvraag kunnen voorzien.
USB
Herfinanciering/private investeerders zoeken Afier Accountants Bedrijfsadviseurs.
Hoe krijg ik nu toch mijn financiering rond? Banken zijn terughoudend in het verstrekken van risicokapitaal. Daarnaast zijn er in de regio Noord-Nederland geen investeringsinstellingen aanwezig of actief die zich specifiek richten op tussentijdse ondernemingsfinanciering. Om voor u wellicht wel een oplossing te bieden heeft Afier samenwerking gezocht met Probius BV en het aan haar gelieerde VanVoor Fonds.
Elektrische sigaret kopen
Persoonsvolgende financiering CM.
Tegemoetkoming brillen en lenzen. Home Diensten en voordelen Handicap Persoonsvolgende financiering. Via de persoonsvolgende financiering PVF krijgen mensen met een handicap een budget van de Vlaamse overheid waarmee ze zelf hun zorg kunnen organiseren. Zorgbudget voor mensen met een handicap.
vlas isolatie
Financiering Medische Zending.
Daarom is de Medische Zending voor financiering van een deel van haar kosten, zoals voor de aanschaf van instrumentarium, onderhoud van haar poliklinieken etc, afhankelijk van donoren. De financiering wordt op projectmatige basis gezocht. Decisions making tools project. Family Planning, SOA's.'
VPN
Hefboom, duurzame financiering met sociale impact.
Financiering op maat van je organisatie. Financiering met maatschappelijke impact. Hefboom verschaft al ruim 30 jaar verschillende vormen financiering, gericht op specifieke sectoren of doelgroepen. We verschaffen investeringskrediet, overbruggingskrediet voor subsidies, werkkapitaal, een microkrediet of krediet op maat van je werking.
lening
Partners startersfabriek.gent.be.
AXA Bankagentschap waar men terecht kan voor kredietverstrekking, beleggingen, pensioenopbouw en makelaar in verzekeringen voor particulieren en zelfstandigen. Varafin adviseert bij de financiering of het groeikapitaal, het opstellen van een businessplan en zorgt voor begeleiding inzake overdracht of overname van bedrijven.
pizza pizza
Financiering. Opel Nederland.
Dit is een financiering waarbij u het aankoopbedrag voor uw auto leent. Vervolgens betaalt u dat bedrag terug in vaste maandelijkse termijnen, vermeerderd met een vaste rente. De hoogte van het maandbedrag hangt af van het type auto dat u kiest, de looptijd van de financiering en een eventuele aanbetaling.
Geen financiering van de bank? 20 Tips voor alternatieve financiering! Debiteurenbeurs.
Grote kans dat je daarmee in staat bent een flink deel van je behoefte in te vullen, zonder dat hiervoor externe financiers gezocht hoeven te worden. Ben je op zoek naar alternatieve financiering en heb je na het lezen van dit artikel nog vragen?

Contacteer ons