Meer resultaten voor crowdfunding projects

crowdfunding projects
Crowdfunding in de lift: de top 10 van de toonaangevende projecten in België Ondernemen Trends.be.
Hoewel de ons omringende landen het opmerkelijk beter doen, noteert het adviesbureau toch een verviervoudiging van het bedrag dat in België via crowdfunding werd gehaald: 435, miljoen euro vorig jaar, tegenover 11, miljoen euro een jaar eerder. Maar het zijn niet alleen startende ondernemers die een beroep doen op crowdfunding, zo blijkt uit de top 10 van DouwKoren.
SEO
Projecten.
Die kunnen dienen voor het gebruik van de site of om marketing content aan te bieden die aangepast is aan uw interesses op deze website en op andere via de cookies van partners. Opgelet, als u bepaalde cookies blokkeert, belemmert dat de correcte werking van de website.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Jouw projectidee voor de toekomst Bond Beter Leefmilieu.
Growfunding is een vernieuwende vorm van crowdfunding. Vanuit de onderbuik van Vlaanderen borrelen tal van inspirerende ideeën en experimentele projecten op. Via het systeem van attenties en donaties brengt het projecthouders en donateurs samen rond een concreet project in hun stad.
Kcp spanplafond
World of CrowdFunding Geld van en voor iedereen.
Volgende zomer zou ik graag verrassen met een reis naar Afrika met Projects Abroad. Projects Abroad verwelkomt vrijwilligers vanaf 16 jaar. Voor veel projecten is ook geen studie of werk ervaring vereist, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zich in het buitenland in kan zetten.
Meer lezen over crowdfunding? Vele kleintjes.
Rapport Peter van den Akker, Ronald Kleverlaan, Gijsbert Koren en Koen van Vliet. Crowdfunding, een kritische benadering. Crowdfunding driving innovation in Belgium. An inquiry into peoples motivations to support crowdfunding projects. Rapport Tom Evens, Lynn Coorevits en Bas Baccarne iMinds.
crowdfunding.gent.
Door Kinky Star vzw. Na alle feestelijkheden rond 20 jaar Kinky Star is het tijd voor de grote finale: een boek met fotos en tekst over wat zich twee decennia voor, achter en ónder de schermen afspeelde in Kinky Star!

Contacteer ons