Resultaten voor crowdfunding projects

crowdfunding projects
World of CrowdFunding Geld van en voor iedereen.
Volgende zomer zou ik graag verrassen met een reis naar Afrika met Projects Abroad. Projects Abroad verwelkomt vrijwilligers vanaf 16 jaar. Voor veel projecten is ook geen studie of werk ervaring vereist, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zich in het buitenland in kan zetten.
website test
Meer lezen over crowdfunding? Vele kleintjes.
Rapport Peter van den Akker, Ronald Kleverlaan, Gijsbert Koren en Koen van Vliet. Crowdfunding, een kritische benadering. Crowdfunding driving innovation in Belgium. An inquiry into peoples motivations to support crowdfunding projects. Rapport Tom Evens, Lynn Coorevits en Bas Baccarne iMinds.
onlinecasinoveilig.com
Crowdfunding-projecten ontmaskerd: too good to be true Numrush.
Indiegogo en Kickstarter zijn dus niets meer dan de middle-man terwijl jijzelf een relatie en de volledige verantwoordelijkheid aangaat met het bedrijf of de persoon achter een project. Er zal dus iets moeten veranderen om het vertrouwen in stand te houden en fraude tegen te gaan want dat is tenslotte waar crowdfunding om draait.
website search optimisation
Boek Crowdfunding in België Bolero Crowdfunding.
Wil je meer weten over de kracht van crowdfunding, wil je je verdiepen in het Belgische crowdfundinglandschap, of wil je zelf aan de slag gaan en je geld ophalen bij de crowd? Dan is het boek Crowdfunding in België jouw perfecte partner.
De Crowdfunding Top 40 van Nederland DeBreed.nl.
Voor meer informatie over de Crowdfunding Top 40 kunt u contact opnemen met Mark Lipsius via lipsius@debreed.nl of 076-5654321. Voor meer informatie over het aanvragen van financiering kunt u contact opnemen met Peter van Meersbergen van Investormatch via vanmeersbergen@investormatch.nl of 076-5654321.
Crowdfunding maal factor 3 Socrowd.
Zie hoe je investering verdrievoudigd wordt als lening voor een project. Ontvang je geld terug zodra de lening is afgelost. Vergroot de kans op een geslaagde Crowdfunding campagne. Vergroot de kans op een geslaagde Crowdfunding campagne met deze 4 tips voor succes.
Crowdfunding in België: de beste sites en platformen.
Op deze blog kon je al lezen waarom crowdfunding zo interessant is voor starters. Het concept zit duidelijk in de lift: vorig jaar werd in België zon 4 miljoen euro opgehaald via crowdfunding, vier keer zoveel als het jaar ervoor.
Crowdfunding HR-kiosk.nl.
Hoewel de risicos van crowdfunding op de lange termijn nog onduidelijk zijn, lijkt een groep investeerders de risicos van crowdfunding te onderschatten. Een toenemend aantal investeerders negeert het advies om maximaal 10 procent van het vrij belegbare vermogen in crowdfunding te investeren.
Discover Netherlands Kickstarter. alert icon. arrow-down icon. arrow-left icon. arrow-right icon. arrow-thin-left icon. arrow-thin-right icon. arrow-up icon. backer-badge icon. bar-chart icon. bell ic
We are going to make a documentary about writing with inmates throughout the USA who have a life sentence or are on deathrow. RZR-SHAVING: innovative Razor combining beauty and comfort. We created a high quality razor that lasts a lifetime.
Crowdfunding Fonds1818.
Voor maatschappelijke initiatieven zijn er vele mogelijkheden om aan crowdfunding te doen. Er zijn diverse online platforms maar het is ook mogelijk om de crowdfunding geheel in eigen beheer te doen. Fonds 1818 steunt stichtingen en verenigingen bij hun crowdfunding.
Campaign Projects Archief Free a Girl.
Kom in Actie. Home Campaign Projects. Sorteren op: Naam Datum. Help mee Casa de Betânia te heropenen. Opgehaald tot nu toe 27.193. Kinderen die twaalf mannen per dag af moeten werken stop je niet weg. Door het maken en uitzenden van Spuiten en Slikken op Reis over gedwongen prostitutie in India wordt er ruchtbaarheid aan het onderwerp geven.
Mechelse fotografe start crowdfunding voor fotoboek.
Deel via LinkedIn. De Mechelse fotografe Pascale Sobry bundelde haar fotos van twee bijzondere vogels, de jan-van-gent en de papegaaiduiker, in een uniek fotoboek, Iconic Seabirds. Momenteel is ze via crowdfunding op zoek naar het productie en verdeelbudget voor dit boek.

Contacteer ons