Resultaten voor investeerders gezocht onroerend goed

investeerders gezocht onroerend goed
Investeerders gezocht.
Investeerders gezocht voor diverse interessante beleggingen. Wilt u in onroerendgoed beleggen? Dé Beheermakelaar is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed. Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% 8% netto realistisch.
google english site
Investeerder gezocht voor vastgoed, zorgvastgoed, bedrijfspand of onroerend goed Sale leaseback Investement corporation Holland Sale leaseback Investement corporation Holland.
Vastgoed en onroerend goed zijn een solide belegging die u zowel als particulier, als zakelijke investeerder kunt doen. Door te investeren in zorgvastgoed of een ander bedrijfspand verzekert u zichzelf van maandelijkse inkomsten die door de langlopende huurcontracten gegarandeerd zijn. Zowel ondernemers als verpleeginstellingen zoeken regelmatig een investeerder die bereidt is om in een nieuw of ander pand te investeren. Als investeerder bepaald u zelf welke locaties en welk soort investeringen u interessant vindt en waar uw voorkeur naar uitgaat. Waarom investeert u in vastgoed? Of u nu zakelijk of particulier investeerder bent, iedereen heeft zijn of haar eigen redenen om in vastgoed te investeren. Als extra pensioen inkomsten of als dagelijkse bezigheid, u wilt echter wel dat uw investestering rendement oplevert. Wij hebben in onze portefeuille interessante investeringsmogelijkheden voor zowel de kleine als grote investeerders. Op professionele en deskundige wijze brengen wij u in contact met projecten waar uw voorkeur naar uitgaat. Investeren in zorgvastgoed Investeerder gezocht voor zorgvastgoed.
dakwerker tienen
Investeerders gezocht.
Naast de contacten met diverse investeerders, wordt tevens de mogelijkheid tot crowdfunding aangeboden. Investeringsmogelijkheid gevraagd 50-75k in logistiek/productiebedrijf. Kapitaal direct inbrengbaar. Startkapitaal gevraagd voor innovatief start-up inzake DNA/Bio-analyse. Werk en groeikapitaal voor uniek, digitaal platform NL. Investeerder gezocht voor onroerend goed locatie inzake automotive ZWN.
vijver
Investeerder zoekt panden! Vastgoed Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Domein: Vastgoed Advies toegevoegd op 28 januari 2009. Investeerder zoekt panden! Prospectie is één van de hoekstenen van de activiteiten van een makelaar en bij het inkopen is de concurrentie soms heel creatief. Hoe zit dat voor een vastgoedhandelaar en een bouwpromotor?
blokker
Op zoek naar kapitaal of investeerders voor uw bedrijf? FINACTOR helpt u!
Private-equity fondsen halen hun geld meestal op bij private investeerders. Dit geld wordt in een fonds samengebracht en gebruikt ter financiering van de opstart en/of groeifase van een bedrijf, of bij reorganisaties, fusies of overnames. Het is dus risicodragend kapitaal maar potentieel ook met zeer hoge rendementen.
Renovatielening
Investeerders gezocht onroerend goed branche.
Financiering, juridische en fiscale zaken. Investeerders gezocht onroerend goed branche. Pagina's: 1 2. Onderwerp: Investeerders gezocht onroerend goed branche 8330 keer gelezen. Investeerders gezocht onroerend goed branche. Anoniem20 Gepost op: 5 april 2008, 1007.: Wij zoeken een investeerder voor ons plan om te handelen in onroerend goed.
Investeren Landbouwgrond Te KoopLandbouwgrond Te Koop.
Het overwegen waard! Bij investeren in onroerend goed denken mensen in de eerste plaats aan gebouwen en bouwgronden. Toch is investeren in landbouw en bosgrond minstens even interessant. Landbouwgrond is schaars en gewild. Een investering zonder risico en met gegarandeerd rendement dus. En bovendien zijn steeds meer landbouwers vragende partij naar investeerders in landbouwgrond.
Participaties Zakelijke transacties 2dehands.be.
Zeer goed draaiende kansspelenlottobroodjes, en krantenzaak met een omzet van 800.000 euro zoekt een samenwerking met een persoon of koppel. gisteren 1831: Temse. Hebel Construct bouwen met gewapend cellenbeton. Heeft u bouw plannen of reeds projecten in uitvoering? Wij bouwen u project volledig in gewapend cellenbeton! info en offertes via aabsale@gma. gisteren 1642: Rijkevorsel. Voor zakenpartners/investeerders/stille vennoten vastgoedp. Voor zakenpartners/investeerders/stille vennoten vastgoedprojecten. Geachte, Ik ben op zoek naar zakenpartners/investeerders/stille vennoten. gisteren 0950: Wervik. Voor een grote overname in de horeca sector zoek ik een investeerder die mij dit bedrag wil ter beschikking stellen, eigenlijk wil ontlenen. 17 juli 2018 1442: Moorslede. samen werking gezocht met rechtstreeks fabriekanten of.
Over mij Arnold Bosman Vastgoed B.V.
Ik ben 15 jaar eigenaar geweest van een goedlopend autobedrijf. Hier had ik geen interesse meer in. Tussendoor maakte ik de sprong naar het onroerend goed. Deze sprong naar het onroerend goed is in het begin zeker niet makkelijk geweest.
Lening gezocht crowdfunding startups investeerders gezocht onroerend goed.
Investeerders gezocht onroerend goed branche. Pagina's: 1 2. Onderwerp: Investeerders gezocht onroerend goed branche 8281 keer gelezen. Investeerders gezocht onroerend goed branche. Anoniem20 Gepost op: 5 april 2008, 1007: Wij zoeken een investeerder voor ons plan om te handelen in onroerend goed.

Contacteer ons