Meer resultaten voor glutenvrij restaurant hasselt

glutenvrij restaurant hasselt
VCV forum: Glutenvrij Limburg 1/3 Vlaamse Coeliakievereniging.
Ik weet wel dat je in Hasselt bij de Levensboom gelegen langs de kleine ring in Hasselt glutenvrij kan eten, maar het betreft hier wel een vegetarisch restaurant. Best vooraf wel even bellen, en dan is het geen enkel probleem, de kaart wordt aangepast.
backlink
Restaurant Preuverie Hasselt.
Naast een kaart die vijf keer per jaar verandert, heeft Peter Van Brussel altijd nog een paar aantrekkelijke suggesties in petto. Volgens de inspiratie van de dag worden er op de markt interessante verse producten gekocht voor het bereiden van originele maaltijden.
zandstralen
Botanique Hasselt fresh healthy yummy burger salad bar.
Stuur ons dan zeker eens een mailtje op hallo@botaniquehasselt.be om te zien wat de opties zijn voor jou. De meeste van onze burgers zijn glutenvrij te verkrijgen met een glutenvrij broodje en een glutenvrije kalfsburger. Afhankelijk van de reden dat je glutenvrij eet, bieden we je verschillende opties aan.
Lening simulatie
16x zorgeloos smullen in deze glutenvrije adresjes Nieuws HLN.
In het oudste deel van Hasselt, t Derp, ligt De Coeckepanne verscholen, een gezellige eethuisje waar je heerlijk kan ontbijten, brunchen en lunchen. Ze bieden je een hele ruime keuze aan verschillende soorten ontbijt aan, waaronder eentje dat volledig glutenvrij is.
De 10 beste glutenvrije restaurants in Hasselt TripAdvisor.
Zoom opnieuw in. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Hasselt. Resultaten binnen 40 km van Hasselt. Zoekopdracht beperken tot Hasselt. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Hasselt. Resultaten binnen 40 km van Hasselt. Zoekopdracht beperken tot Hasselt. Restaurant 6 Zinnen.
Restaurant Preuverie Hasselt Limburg: gastronomisch vegetarisch afhaalgerechten barbecue seizoensmenus feestzaal home cooking.
De Preuverie is een klein, maar gezellig restaurant in het centrum van Hasselt. Chef Peter Van Brussel zorgt er voor een breed scala aan gastronomische specialiteiten. Van slow" dinner" tot take-away" en van vegetarische gerechten tot een zomerse barbecue op het terras, U kan het hier allemaal vinden.
Maison Blanche Maison Blanche in Hasselt is de zaak om de dag ontspannen te beginnen of.
Heb je genoeg punten verzameld, dan kan je deze inruilen voor een cadeau! Kijk hier voor meer informatie of klik hier om te registreren. Maison-Blanche is al jaren een gevestigde waarde in Hasselt voor wie van heerlijk, uitgebreid en origineel ontbijten houdt.
De Coeckepanne.
U vindt De Coeckepanne in het gezelligste en oudste deel van Hasselt, in het straatje recht tegenover de Paterkeskerk, genaamd t Derp. Je kan hier heerlijk en uitgebreid ontbijten, brunchen en lunchen. We hebben een ruime keuze, gaande van een uitgebreid ontbijt tot een klein ontbijt, een vegetarisch ontbijt of een glutenvrij ontbijt.
Restaurants in Hasselt die glutenvrij serveren Eet.nu.
Restaurants in Hasselt die glutenvrij serveren. Alle Restaurants in Hasselt die glutenvrij serveren. Uit eten in Hasselt? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.

Contacteer ons