Zoeken naar glutenvrij restaurant hasselt

glutenvrij restaurant hasselt
VCV forum: Glutenvrij Limburg 1/3 Vlaamse Coeliakievereniging.
Ik weet wel dat je in Hasselt bij de Levensboom gelegen langs de kleine ring in Hasselt glutenvrij kan eten, maar het betreft hier wel een vegetarisch restaurant. Best vooraf wel even bellen, en dan is het geen enkel probleem, de kaart wordt aangepast.
lening
Restaurant Preuverie Hasselt Limburg: gastronomisch vegetarisch afhaalgerechten barbecue seizoensmenus feestzaal home cooking.
De Preuverie is een klein, maar gezellig restaurant in het centrum van Hasselt. Chef Peter Van Brussel zorgt er voor een breed scala aan gastronomische specialiteiten. Van slow" dinner" tot take-away" en van vegetarische gerechten tot een zomerse barbecue op het terras, U kan het hier allemaal vinden.
chiptuning
Maison Blanche Maison Blanche in Hasselt is de zaak om de dag ontspannen te beginnen of.
Heb je genoeg punten verzameld, dan kan je deze inruilen voor een cadeau! Kijk hier voor meer informatie of klik hier om te registreren. Maison-Blanche is al jaren een gevestigde waarde in Hasselt voor wie van heerlijk, uitgebreid en origineel ontbijten houdt.
Linde
Restaurants in Hasselt die glutenvrij serveren Eet.nu.
Restaurants in Hasselt die glutenvrij serveren. Alle Restaurants in Hasselt die glutenvrij serveren. Uit eten in Hasselt? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
De 10 beste glutenvrije restaurants in Hasselt TripAdvisor.
Zoom opnieuw in. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Hasselt. Resultaten binnen 40 km van Hasselt. Zoekopdracht beperken tot Hasselt. We hebben geweldige resultaten gevonden, maar sommige liggen buiten Hasselt. Resultaten binnen 40 km van Hasselt. Zoekopdracht beperken tot Hasselt. Restaurant 6 Zinnen.
De Coeckepanne.
U vindt De Coeckepanne in het gezelligste en oudste deel van Hasselt, in het straatje recht tegenover de Paterkeskerk, genaamd t Derp. Je kan hier heerlijk en uitgebreid ontbijten, brunchen en lunchen. We hebben een ruime keuze, gaande van een uitgebreid ontbijt tot een klein ontbijt, een vegetarisch ontbijt of een glutenvrij ontbijt.
De beste Glutenvrij restaurants in Hasselt TheFork.
Restaurant in Hasselt /. De beste Glutenvrij restaurants in Hasselt. De beste Glutenvrij restaurants in Hasselt. 3 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Alles Al onze restaurants. Pop Onze beste deals. En dan wordt bekend dat je een glutenallergie hebt!
Botanique Hasselt fresh healthy yummy burger salad bar.
Onze Sweet Sweet Hasselt is een tiramisu met echte Hasseltse speculoos en ook aan de veganisten hebben gedacht. Zij kunnen genieten van een echte Happy Ending. Bekijk hier de menukaart. Heb je een glutenallergie, ben je vegetariƫr of heb jij liever geen tomaat op de burger? Bij Botanique doen we niet moeilijk over speciale wensen van klanten. Sterker nog, wij nemen ze heel serieus. Waar je bij sommige collega's' vies wordt aangekeken, omdat je glutenvrij moet of wilt eten, zorgen wij ervoor dat je bij ons een minstens even lekkere optie op je bord krijgt.
16x zorgeloos smullen in deze glutenvrije adresjes Nieuws HLN.
In het oudste deel van Hasselt, t Derp, ligt De Coeckepanne verscholen, een gezellige eethuisje waar je heerlijk kan ontbijten, brunchen en lunchen. Ze bieden je een hele ruime keuze aan verschillende soorten ontbijt aan, waaronder eentje dat volledig glutenvrij is.

Contacteer ons