Zoeken naar crowdfunding platform

crowdfunding platform
Het complete overzicht van crowdfunding in België De Beleggersgids.
Via Bolero Crowdfunding kan je reeds investeren vanaf 25 euro. Het platform is uitgebracht onder de vleugels van KBC en daarmee meteen ook professioneel opgezet. Bedrijven kunnen tot 300.000 euro ophalen, wat het meteen geschikt maakt voor de grotere kmos.
reisverzekering
Bestaande crowdfunding platformen Cultuurloket.
Zoek door deze site.: Je bent hier: Home Kennisbank Ondernemen Financieel management Financiering Financiering: een overzicht Financieringsvormen Crowdfunding Bestaande crowdfunding platformen. Bestaande crowdfunding platformen. Een niet-limitatief overzicht van enkele crowdfunding platformen.: Akastarter.com is gestart als een platform voor de muziekindustrie AkaMusic en breidde ondertussen ook uit naar andere sectoren.
wasmachine
Crowdfunding maal factor 3 Socrowd.
Crowdfunding maal factor 3. Welkom op dit crowdfundingplatform. Socrowd vermenigvuldigt elke geïnvesteerde euro met drie. Als jij 100 euro investeert, kan een organisatie 300 euro renteloos lenen. Investeerders krijgen hun geld dus terug als de lening is afbetaald. Wij gebruiken het platform uitsluitend voor de financiering van projecten met een positieve impact op de samenleving.
concurrentiebeding
CroFun mainpage.
Crofun is een crowdfunding platform. We brengen initiatiefnemers en financierders samen om zo projecten te realiseren. Steun een project. Starten, steunen of investeren op maat. Crofun biedt voor zowel initiatiefnemers als investeerders verschillende vormen van crowdfunding aan. Gaande van donaties, presales, beloningen en sponsoring.
noppenfolie
Startkapitaal/financiële hulp zonder lening aan te gaan? KBC Bank Verzekering.
BoleroCrowdfunding.be: vind financiering voor jouw onderneming. BoleroCrowdfunding.be is een crowdfundingplatform van Bolero, het onlinebeursplatform van KBC Securities. Dat platform brengt jou en potentiële investeerders met elkaar in contact. Verschillende startende ondernemers doen er een oproep tot financiering en geïnteresseerde investeerders kunnen al met een relatief klein bedrag een onderneming steunen.
vocht bestrijding
MyMicroInvest: eerste crowdfunding platform dat van de goedkeuring door het FSMA kan genieten in het kader van de Tax Shelter.
Online reclame, de grote winnaar van Eurovisie 2017. MyMicroInvest: eerste crowdfunding platform dat van de goedkeuring door het FSMA kan genieten in het kader van de Tax Shelter. Sinds 1 februari is de Tax Shelter, toegepast op crowdfunding platformen, van kracht.
social media marketing
Vastgoedontwikkelaars wagen zich aan crowdfunding Immo Trends.
Gebrekkige informatie over het aangeboden project en de ontwikkelaar is het grootste probleem. Nu moet het platform voor crowdfunding de geloofwaardigheid van de ontwikkelaar en het project inschatten. Voorzichtigheid is dan ook geboden. Crowdlending" blijft een riskante belegging, vindt Jean-Baptiste Van Ex, die de vastgoedafdeling van Degroof Petercam leidt.
soorten robots
Welk Nederlands crowdfundingplatform past bij jou? Ikgastarten.
Dan gaat het geld terug naar de crowd. ZIB Crowdfunding is een platform dat zich richt op financiering van vastgoed. De focus ligt hierbij op de zorgsector, commercieel vastgoed mits voor eigen gebruik, recreatie, woningportefeuilles, windmolenparken en overige maatschappelijk relevante projecten.
artiest boeken
Crowdfunding BNP Paribas Fortis.
Bel 02 433 43 31 Onze kantoren Maak een afspraak. Realiseer uw project via crowdfunding. U hebt een project in de startblokken staan? U bent daarvoor op zoek naar kapitaal en wil graag de hulp inroepen van particulieren? Dan vindt u uw investeerders via Hello crowd!
keyboost ipower
crowdfunding.
Bent u op zoek naar een duurzame investering? Gelooft u in de toekomst van Crowdfunding? Wij bieden u een unieke investeringsopportuniteit om mee te financieren in de uitbouw van een gloednieuw crowdfundingsplatform. Als investeerder heeft u hierbij recht op een gedeelte van de winst die uit de commercialisering van het platform voortvloeit voor de komende 20 jaar.
overdosis paracetamol
Flanders DC Crowdfunding voor de creatieve sectoren.
Bereik je de vooropgestelde som binnen de deadline, dan is je project geslaagd en zal het platform je geld overmaken. De meeste platformen rekenen wel een percentage en/of bepaalde kosten aan. Dat is het ook, maar onderschat niet hoeveel tijd en moeite het vraagt om je publiek te bereiken met zon crowdfundingproject! Er bestaan vier soorten crowdfunding.:
mkb tankpas
het crowdfunding platform voor creatieve, sociale en innovatieve projecten.

Contacteer ons