Op zoek naar crowd-funding?

crowd-funding
Crowdfundmarkt Beleggen en financieren met crowdfunding.
Investeerders behalen 51%, netto rendement via crowdfunding. Gemiddeld behaalt een investeerder in crowdfunding op dit moment 51%, netto rendement op zijn of haar inleg na aftrek van afboekingen en kosten. Dit blijkt uit onderzoek van Crowdfundmarkt op basis van de beschikbare informatie van crowdfundingplatformen in Nederland.
Campaign
Crowdfunding: geld ophalen voor jouw plan Rabobank.
Wij hebben op dit moment een samenwerking met vijf platformen, namelijk Collin Crowdfund, Oneplanetcrowd, ZIB Crowdfunding, Kapitaal Op Maat en KNAB Crowdfunding. Er zijn echter nog veel meer platformen. Onderzoek daarom goed welk crowdfunding-platform bij je onderneming en je plannen past.
Ductless Air com
Fundwijzer dé crowdfunding wegwijzer.
Zo bieden wij u een overzicht van alle projecten van op dit moment 65 crowdfunding platformen, aanbieders van factoring, crowdfunding en kredietunies en een overzicht van participatiemaatschappijen. Fundwijzer biedt u tevens de mogelijkheid om binnen enkele stappen uw businessplan of managementsamenvatting direct te versturen naar alle financieringspartijen die aansluiten bij uw onderneming en financieringsvraag.
piva-oil.be
Crowdfunding: zelf doen of hulp vragen? Sprout.
Juist bij crowdfunding ligt het succes ook in handen van de ondernemer: de crowd wil jou zien als je een video post, wil updates van jou en verwacht vaak ook dat je zeker in het begin je eigen netwerk meeneemt om de campagne een kickstart te geven.
Crowdfunding in België: de beste sites en platformen.
Op deze blog kon je al lezen waarom crowdfunding zo interessant is voor starters. Het concept zit duidelijk in de lift: vorig jaar werd in België zon 4 miljoen euro opgehaald via crowdfunding, vier keer zoveel als het jaar ervoor.
Crowdfunding, de nieuwe trend KBC Bank Verzekering.
Equity crowdfunding voor start-ups. De vraag naar crowdfunding is de laatste tijd sterk gegroeid, zowel aan de kant van de ondernemers als aan de kant van de beleggers. Daarom lanceerde KBC Bolero Crowdfunding, een online platform waar ondernemers en financiers elkaar kunnen vinden.
Crowdfunding.
Of crowdfunding snel de rol van de bank overneemt op het gebied van mkb-financieringen, of de oude spaarrekening, is nog lang niet zeker. De groei zet door maar het marktaandeel van crowdfunding ligt nog onder de één procent. Naast de reguliere bankleningen legt crowdfunding het ook nog af tegen veel andere financieringsvormen als leasing of factoring.
Top10 Crowdfunding Investeren Websites! Lening Donatie Platformen.
Funding Circle biedt leningen aan voor alle zakelijke doeleinden. Via dit platform is het mogelijk om vanaf 100, te investeren in verschillende projecten waarbij de rente kan oplopen tot 1890%, per jaar. En daarom staat Funding Circle in de top 10 Crowdfunding Investeren Websites.
Crowdfunding Netwerk Bewust Verbruiken.
Tijdens ons inspiratie en netwerkevenement WINop dinsdag 14 oktober 2014 voor en namiddag maak je kennis met de mensen en organisaties die de afgelopen maanden hun plannen voor een betere samenleving omzetten in actie. 12 tips om duurzaam te investeren.
Bolero Crowdfunding.
De onderneming kan op het QA forum in de rubriek Neem contact op bijkomende informatie over haar project plaatsen, in overeenstemming met de beperkingen vermeld in artikel 8.3 van de Algemene Gebruiksvoorwaarden van Bolero Crowdfunding, zonder dat dit de investeerder recht geeft op een herroepings of annuleringsrecht, met dien verstande dat de onderneming geen wijzigingen kan aanbrengen aan de voorwaarden van de effecten of aan de paginas waarop haar project wordt voorgesteld op het Bolero Crowdfundingplatform.
Crowdfunding platform Geldvoorelkaar.nl: Dé grootste crowdfund website Geldvoorelkaar.nl.
2018 was een goed jaar voor Geldvoorelkaar.nl. Als eerste crowdfunding platform in Nederland haalden we de grens van 150 miljoen euro aan investeringen. We bedanken iedereen die ons het afgelopen jaar het vertrouwen heeft gegeven en we wensen u fijne feestdagen en een gezond 2019! Crowdfunding Platform Geldvoorelkaar.nl.
Crowdfunding FSMA.
Een tweede variant is crowdfunding waarbij men in ruil voor zijn bijdrage een tegenprestatie in natura ontvangt bijvoorbeeld een cd in ruil voor het financieel steunen van een muzikant. De derde variant is crowdfunding waarbij men belegt in een onderneming of geld leent aan een onderneming.

Contacteer ons