Meer resultaten voor crowd-funding

crowd-funding
Crowdfunding maal factor 3 Socrowd.
Vergroot de kans op een geslaagde Crowdfunding campagne met deze 4 tips voor succes. 2017 bracht voor Socrowd veel positieve groei: niet alleen kregen we er ruim 200 nieuwe vennoten bij en steeg ons structureel kapitaal, we konden ook voor meer dan 300.000 euro aan leningen uitkeren aan 5 verschillende projecten.
hypotheek
Growfunding Crowdfunding in jouw stad!
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt Meer informatie. ONTDEK DE PROJECTEN VAN ONZE PARTNERS. Bond Beter Leefmilieu. Antwerpen aan t woord VZW. CALL FOR PROJECTS. Hoe werkt het?
ontslagprocedures
Relevante info en tips over crowdfunding voor ondernemers Ikgastarten.
Crowdfunding komt uit het Engels en betekent letterlijk: funding investering door de crowd massa. Maar eigenlijk is dit gewoon een andere vorm om een startup of specifiek project te financieren, waarbij meerdere partijen onder wie individuen gezamenlijk hierin kunnen investeren.
hbo arbeidsdeskundige
Crowdfunding StartGreen Capital.
Voor ondernemers die met hun product of dienst een positieve impact creëren op mens of milieu kan crowdfunding via Oneplanetcrowd een goed middel zijn om aan hun financieringsbehoefte te voldoen. Ondernemers kiezen echter niet alleen voor crowdfunding vanwege het financiële aspect.
barok
Crowdfunding in België: de beste sites en platformen Xerius.
Op deze blog kon je al lezen waarom crowdfunding zo interessant is voor starters. Het concept zit duidelijk in de lift: vorig jaar werd in België zon 4 miljoen euro opgehaald via crowdfunding, vier keer zoveel als het jaar ervoor.
geboortekaartje knutselen
Crowdfunding.nl Het laatste nieuws over Crowfunding Crowdfinance.
Crowdfund Dingen 7. Ervaringsverhaal: 7 redenen om voor crowdfunding te kiezen. Crowdfundingproject haalt in 830: minuten 1.15 miljoen euro op. Uitleg: wat is crowdfunding? Converteerbaar investeren in duurzame handel. Heeft crowdfunding in de praktijk nog meer voordelen? Wat is crowdfunding?
Website seo
Lovetofund crowdfunding in de regio Zwolle.
En omdat de regio hecht is, vinden de mensen het heel normaal om samen mooie plannen in hun regio tot stand te brengen. Crowdfunding in de Zwolse regio betekent niet alleen financieren, maar ook het opbouwen van een lokaal netwerk.
goosevpn.com
Crowdfunding BNP Paribas Fortis.
Dan vindt u uw investeerders via MyMicroInvest. U bent met uw start-up op zoek naar minstens 250.000 euro kapitaal waarvan 50.000 euro via crowdfunding. Uw investeerders kopen een aandeel of bezorgen u een lening via MyMicroInvest, pionier in België sinds 2012.
Data
Crowdfunding op maat van stad en gemeente Artikel De Wakkere Burger. Zoeken.
Ondernemingen en overheden kunnen helpen om het maatschappelijk draagvlak voor sociale crowdfunding te vergroten en de werking van de platformen te ondersteunen. Om sociale crowdfunding te doen slagen, hebben initiatiefnemers uitleg en ondersteuning nodig: hoe communiceer je over je project?
uitvaartverzorger
Spreds: Investeren voor allen.
Crowdfunding is hard werken, maar Spreds steunde me van A tot Z. Bij de start van mijn campagne had ik nooit kunnen vermoeden dat ik 80 crowdinvesteerders en 1 grote professionele investeerder zou overtuigen. Pierre ROUSSEAUX, oprichter van Yoga Room en Funded Family lid Wat investeerders zeggen.
zelf huis verkopen
Fundwijzer dé crowdfunding wegwijzer.
Zo bieden wij u een overzicht van alle projecten van op dit moment 65 crowdfunding platformen, aanbieders van factoring, crowdfunding en kredietunies en een overzicht van participatiemaatschappijen. Fundwijzer biedt u tevens de mogelijkheid om binnen enkele stappen uw businessplan of managementsamenvatting direct te versturen naar alle financieringspartijen die aansluiten bij uw onderneming en financieringsvraag.
tankpas buitenland btw
CroFun.
Crowdfunding werkt zonder kredietinstellingen. Crowdfunding is een concept waarbij vele investeerders en/of belanghebbenden bereid zijn om te investeren in projecten waarmee ze zich betrokken voelen. Crowdfunding betekent dan ook letterlijk funding door de crowd, ofwel financiering door de massa. Bij crowdfunding gaat het doorgaans om relatief kleine bijdragen.

Contacteer ons