Resultaten voor crowd-funding

crowd-funding
Top10 Crowdfunding Investeren Websites! Lening Donatie Platformen.
Via dit platform is het mogelijk om vanaf 100, te investeren in verschillende projecten waarbij de rente kan oplopen tot 1890%, per jaar. En daarom staat Funding Circle in de top 10 Crowdfunding Investeren Websites. Rente tot 1890, % per jaar.
lening op afbetaling
Flanders DC Crowdfunding voor de creatieve sectoren.
Speciaal voor de culturele sector ontwikkelde de Vlaamse overheid de onlinetoolbox Vele Kleintjes. De gids geeft informatie over crowdfunding en het opzetten van een crowdfundingcampagne in de culturele sector met een stappenplan, tips en voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast bracht The CoFoundry een handig e-book uit over reward-based crowdfunding.
rijlessen
Crowdfunding Goed Doel, Doneeractie starten voor Fondsenwerving.
Bij het starten van een nieuwe fondsenwerving actie heb je twee keuzes: je aansluiten bij een bestaand goed doel of een nieuw doel registreren crowdfunding particulier of crowdfunding goed doel. Indien je een nieuw crowdfunding goed doel wilt registeren, vragen we je om een IBAN in te vullen waar wij de donaties op kunnen uitbetalen.
siemens wasmachine
Relevante info en tips over crowdfunding voor ondernemers Ikgastarten.
Crowdfunding komt uit het Engels en betekent letterlijk: funding investering door de crowd massa. Maar eigenlijk is dit gewoon een andere vorm om een startup of specifiek project te financieren, waarbij meerdere partijen onder wie individuen gezamenlijk hierin kunnen investeren.
skf lager
Crowdfunding StartGreen Capital.
Voor ondernemers die met hun product of dienst een positieve impact creëren op mens of milieu kan crowdfunding via Oneplanetcrowd een goed middel zijn om aan hun financieringsbehoefte te voldoen. Ondernemers kiezen echter niet alleen voor crowdfunding vanwege het financiële aspect.
barbecue catering
Crowdfunding in België: de beste sites en platformen Xerius.
Om het gratis te houden, verzamelden de organisatoren sponsors die hun bedrijf op het festival in de schijnwerpers konden zetten. Via het Bolero-crowdfundingproject van KBC kan je aandelen of obligaties van je zaak verkopen. Je kan met Bolero tot 300.000 euro ophalen, wat het ook geschikt maakt voor grotere bedrijven. BenSBugS verkoopt voeding op basis van insecten. De start-up haalt geld op om bijvoorbeeld heerlijke meelwormburgers aan de man te brengen. Crofun gaat heel breed: elke sector en elk type crowdfunding donaties, leningen of aandelen is er welkom. Content is een coöperatieve, ecologische kruidenier uit Leuven. Dankzij geld via Crofun konden ze vorig jaar de eerste verpakkingvrije winkel in Leuven openen. Look fin Belgisch. Look fin richt zich op groeiende kmos. Via het platform kan je enkel geld ophalen via leningen.
ppc plan
Crowdfunding.nl Het laatste nieuws over Crowfunding Crowdfinance.
Crowdfund Dingen 7. Ervaringsverhaal: 7 redenen om voor crowdfunding te kiezen. Crowdfundingproject haalt in 830: minuten 1.15 miljoen euro op. Uitleg: wat is crowdfunding? Converteerbaar investeren in duurzame handel. Heeft crowdfunding in de praktijk nog meer voordelen? Wat is crowdfunding?
neukundengewinnung b2b
Lovetofund crowdfunding in de regio Zwolle.
En omdat de regio hecht is, vinden de mensen het heel normaal om samen mooie plannen in hun regio tot stand te brengen. Crowdfunding in de Zwolse regio betekent niet alleen financieren, maar ook het opbouwen van een lokaal netwerk.
afvalcontainer bestellen
Crowdfunding BNP Paribas Fortis.
Dan vindt u uw investeerders via MyMicroInvest. U bent met uw start-up op zoek naar minstens 250.000 euro kapitaal waarvan 50.000 euro via crowdfunding. Uw investeerders kopen een aandeel of bezorgen u een lening via MyMicroInvest, pionier in België sinds 2012.
fleece deken met mouwen
Crowdfunding op maat van stad en gemeente Artikel De Wakkere Burger. Zoeken.
Ondernemingen en overheden kunnen helpen om het maatschappelijk draagvlak voor sociale crowdfunding te vergroten en de werking van de platformen te ondersteunen. Om sociale crowdfunding te doen slagen, hebben initiatiefnemers uitleg en ondersteuning nodig: hoe communiceer je over je project?
inslagdop vierkant
Crowdfunding in België Management boek die Keure.
In haar huidige functie bij Bolero Crowdfunding is zij het aanspreekpunt voor jonge starters en KMOs die een crowdfundingcampagne willen starten. Ook wordt ze regelmatig gevraagd als spreker en is ze op die manier binnen en buiten KBC ambassadeur van financiële crowdfunding in België.
seo services
Fundwijzer dé crowdfunding wegwijzer.
Zo bieden wij u een overzicht van alle projecten van op dit moment 65 crowdfunding platformen, aanbieders van factoring, crowdfunding en kredietunies en een overzicht van participatiemaatschappijen. Fundwijzer biedt u tevens de mogelijkheid om binnen enkele stappen uw businessplan of managementsamenvatting direct te versturen naar alle financieringspartijen die aansluiten bij uw onderneming en financieringsvraag.

Contacteer ons