Resultaten voor goede investering

goede investering
Wat maakt van vastgoed zo een goede investering? Gilen woonprojecten.
Wat maakt van vastgoed zo een goede investering? Indien je een woning aankoopt om te verhuren, zijn het huurrendement en de mogelijke meerwaarde bij herverkoop de twee belangrijkste factoren om te kunnen spreken van een goede investering. Indien het gaat om je eigen woning klopt dit verhaal nog steeds, maar komt er toch een belangrijke extra dimensie bij.
herfinanciering
Zo'n' goede investering is een designerhandtas echt Accessoires Mode KnackWeekend.be.
Dankzij het wereldwijde web kan je natuurlijk ook terecht bij internationale doorverkoopsites, waarbij VestiaireCollective en Tradesy de bekendste zijn. Racked stak de neus in alle Tradesy resale data van 2015 en vroeg CEO Tracy DiNunzio op de man af: wanneer mag je een handtas een goede investering noemen?
herfinanciering
Appartement aan de kust blijft een steengoede belegging.
Investeren in hotelkamers is snelst groeiende niche in de sector. De mogelijkheid om een hotelkamer te kopen als investering bestaat al langer. REALIS komt nu echter met een formule op de markt waarbij de koper de volle eigendom van het goed verwerft én kan rekenen op een rendement dat onafhankelijk is van de bezettingsgraad.
bachbloesems
Wanneer is vastgoed een goede investering? binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Wanneer is vastgoed een goede investering? 30-12-16, 20.56u Bron: vtmnieuws.be. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail. Deel op Whats app. Is investeren in vastgoed vooral interessant voor jezelf of eerder als investering op termijn voor de kinderen?
Was deze kom van Marilyn Monroe een goede investering? VTM.
Carolien betaalde op de veiling in new York 3350 voor een kom, een asbak, een kommetje en twee karaffen. Ze wilde de objecten zo graag dat ze er een lening voor afsloot. Nu, achttien jaar later, wil ze van expert Jo Vandercapellen weten of ze destijds een goede investering heeft gedaan.
Is Belgisch hotelvastgoed een goede investering? De Vastgoedgids.
Is Belgisch hotelvastgoed een goede investering? Belgische hotels zijn het doelwit van een buitenlandse stormloop. Goedkoop geld, het goed draaiende toerisme in Brussel en de Vlaamse kunststeden én de relatief lage prijzen maken dat Belgisch hotelvastgoed afstevent op een topjaar.
Hoe jij rijk kan worden door te investeren De Beleggersgids.
Een goede investering vraagt wel wat van het geduld. Je kan op een korte tijd ontzettend veel geld verdienen met EFTs, sprinters, turbos en andere hefboomproducten. Maar op lange termijn wisselen zeer lucratieve periodes zich vaak af met verlieslatende tijden.
6 types vastgoed die een investering waard zijn IMMOSCOOP Blog.
De waarde van vastgoed kan relatief eenvoudig geschat worden, de evolutie van vastgoedprijzen valt met een zekere mate van betrouwbaarheid te voorspellen en je kunt je investering met verschillende verzekeringen beschermen. Toch is geen enkele investering risicoloos. Zonder de juiste kennis of goed advies kan investeren in vastgoed je veel geld kosten. Om de risico's' te beperken kun je echter investeren in types vastgoed die in het verleden reeds hun waarde bewezen hebben. Huizen en appartementen met goede langetermijn-huurders.
Investeren in kunst interessant Nagelmackers.
Iets waar zelfs de meest briljante portefeuillebeheerder jaloers op zou zijn. Meer mopjes leest u niet in deze blogpost, maar we staan wel stil bij de vraag of kunst een goede investering is? Kunst is speculatie. Bij Nagelmackers kiezen we voor de beleggingsfilosofie van value investing U leest hier trouwens alles over deze beleggingsfilosofie.
Een appartement kopen als investering: een goede keuze bouwenwonen.net.
Een appartement kopen als investering: een goede keuze. Bron: Logic-Immo 18723 keer gelezen. Investeren in vastgoed is nog steeds een goede optie als je je spaargeld wilt beleggen. Naast de huizenmarkt is ook het kopen van een appartement een goede investering.
Beleggen in immo, een goed idee?
De ligging van je huis of appartement is de doorslaggevende factor om een goede investering in vastgoed te doen. Als je een woning op een goede locatie goed kan verhuren, hoef je je niet zo veel zorgen maken over de evolutie van de prijzen op de woningmarkt.
Youngtimer aanschaffen als investering? Voor en nadelen.
Wijkopenautos.be Youngtimer als investering. Is een youngtimer aanschaffen een goede investering? Wie veel geld bezit kan kiezen om dit op de bank te laten staan. Maar met de huidige rentestanden en inflatie wordt het geld minder waard dan wanneer u het bijvoorbeeld investeert.

Contacteer ons